المقادير: 200 جرام ذبده = كوب
625 جرام دقيق=3كوب +معلقه كبيره
6 بيضه
نص معلقه صغيره سكر
ذره ملح
فانليا
الحشو والتزيين
صوص شيكولا
شيكولا مبشوره
فستق مبشور
سكر بودر
فراوله
كريم باتسير
كريمه فرش مضروبه
صوص الشيكولا
250 جم كاكاو =كوب + معلقه كبيره
250جم شيكولا= كوب +معلقه كبيره
كيلو لبن حليب
200 جم سكر = كوب
100 جم ذبده = نصف كوب
معلقه عسل جلوكوز
التحضير: اضع الماء و الملح والسكر والزبدة على النارعلى الهادى لحد ما الذبدة تسيح و لحد مايغلوا
ثم اضع الدقيق واتركهم شوية على النار علشان العجينة تستوى
وبعدين اشيلها من الحلة واضعها فى الخلاط وافضل مشغلاه علشان العجينة تبرد
ثم نضع بيضة بيضة والخلاط شغال
ثم نضع العجينة فى كيس حلوانى ونبدء نعمل اصابع وحدات الروفيترول فى الصينية
بعد ماندهنها بالذبدة ورشة دقيق
الطبخ: ندخله الفرن مايطلع ويبرد نحشية بالحشو نفتح الشو
بنفس القمع(البلبلة) من تحت ونحشيها ثم نرصصه فى طبق على بعض
ونصب عليه صوص الشوكولا ثم نرش شيكولاتة مبشورة
ثم نضع وحدات من الفراولة ثم سكربودرة
وبالهنا والشفا